Disclaimer en Privacy

Inhoudsrechten

Hoewel deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt onderhouden kun je geen rechten ontlenen aan of aanspraak maken op de juistheid en volledigheid van de inhoud. Wanneer je gebruik maakt van hyperlinks (doorverwijzingen naar andere websites) aanvaardt Online-marketingblog.nl geen enkele aansprakelijkheid voor de geboden informatie op deze sites. Ook aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die daardoor kan ontstaan.

Privacy

Wij respecteren je privacy zeer. Daarom zorgen wij ervoor dat de communicatie en gegevensuitwisseling via onze site zo veilig mogelijk gebeurt. En als blog houden we ons natuurlijk aan de privacywetgeving en de regels die de toezichthouders hebben opgesteld.

Copyrights

Op alle teksten en beelden op deze internetsite berust het copyright bij Online-marketingblog.nl (tenzij anders vermeldt. Voor afbeeldingen geldt ook dat deze onder Creative Commons licentie zijn uitgegeven.). Dit houdt in dat er niets aan de inhoud van onze site mag worden veranderd en dat er niets zonder toestemming van Online-marketingblog.nl mag worden gekopieerd. Ben je van mening dat er door deze website copyright wordt geschonden neem dan direct contact met ons op.
Schuiven naar boven
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geef je hiervoor toestemming. Kies 'Instellingen wijzigen' voor meer informatie.
Annuleren