Hoe krijg ik +1 op mijn Google Plus posts?

500 +1 Google Plus voor slechts 37 euro

Google Plus Scoreboard +1 Ben Earwicker Garrison Photography, Boise, ID www.garrisonphoto.orgGoogle weet wat goede content is. Niet voor niets wordt de zoekmachine door zoveel mensen gebruikt en wordt er zo vaak doorgeklikt op de zoekresultaten. Daarbij heeft Google met authorship een volgende stap gezet in het binden van auteurs. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je tegenwoordig niet meer zonder Google Plus kunt als social media platform. Maar hoe zorg je er nu voor dat mensen jouw posts op Googleplus lezen en delen en een +1 geven? Ik las laatst een artikel op Copyblogger van Demian Farnworth en deel graag zijn ideeën met je.

5 tips om +1 op jouw GooglePlus post te krijgen

 1. Waarom Google Plus ook een beetje op Pinterest lijkt
  Pinterest wordt steeds populairder als social media platform. Mensen zijn namelijk veelal visueel ingesteld. Een plaatje trekt vaak direct de aandacht, zeker als deze over bijna de hele breedte van het scherm wordt getoond. Dat is sinds de laatste update van Google Plus mogelijk!Let er bij het opnemen van afbeeldingen op dat je wel toestemming vraagt aan de rechthebbende van de afbeelding. Alternatief is te zoeken op afbeeldingen met creative commons licentie, waarbij je de fotograaf op de juiste manier de credits geeft.
 2. De titel doet de helft van het werk
  Binnen een post op Google Plus zie je standaard 3 regels tekst. De titel is dus minimaal 1 derde van wat je ziet en op basis waarvan je ervoor kiest om door te klikken. Bij het kiezen van een titel op GooglePlus houd je je aan de 4 basisregels die Copyblogger heeft opgesteld:

  • Uniek
  • Handig
  • Specifiek
  • Urgent

  En belangrijk, houd de lengte van de titel binnen de 60 karakters. Op deze manier past je titel op 1 regel en heb je de twee volgende regels over om de lezer je artikel in te trekken!

 3. De eerste regel trekt je bezoeker binnen
  Zoals net aangegeven worden maximaal 3 regels standaard getoond in een post. Daaronder wordt een link getoond om door te klikken naar de volledige inhoud van het bericht. Je wilt dat mensen doorklikken, want de kans op een +1 is dan het grootst. Zorg er dus voor dat jouw eerste regel aanspreekt. Maak hem scherp, provoceer of stel een persoonlijke vraag, maar kom in ieder geval direct to the point. Jouw lezer moet naar de rest van de post getrokken worden.
 4. En dan begint het schrijven
  Zorg ervoor dat je je publiek op Google Plus niet teleurstelt. Zorg ervoor dat je inhoud vernieuwend is, authentiek, een doel heeft en de lezer echt het gevoel geeft dat hij er iets van geleerd heeft. Dit is natuurlijk niet specifiek voor GooglePlus, maar is iets waar je bij alles dat je publiceert in gedachten moet houden. Hoe beter jij aansluit bij jouw publiek, hoe meer jij als autoriteit wordt gezien.En nog een tip  van Demian: Je kunt een geplaatste post altijd aanpassen. Kan iets beter, heb je een reactie gekregen waar je iets van geleerd hebt, voeg het vooral toe. Op deze manier zullen jouw lezers je post nog meer waarderen.
 5. Deel je post met de juiste cirkels in GooglePlus
  Een van de voordelen van Google Plus is dat je jouw publiek kunt onderverdelen in cirkels. In deze cirkels zet je mensen die van dezelfde onderwerpen houden, en deel je dus jouw content alleen met de relevante groep. Voordeel is dat deze groep steeds informatie ziet die voor hun ultra relevant is, en andere groepen vermoei je er niet mee. Zo blijven ze langer fan, en zul je meer +1 ontvangen!

En dan nu aan de slag met Google Plus!

Nu je weet waar je op moet letten is het aan jou om aan de slag te gaan. Bouw je doelgroep op, schrijf posts en vergeet vooral niet te testen welke titels, welke content en welke afbeeldingen voor jouw doelgroep werken.

Tip van mijzelf: Wees gul op GooglePlus door veel mensen te volgen en +1 uit te delen. Je zult zien dat hierdoor mensen op jouw Google Plus pagina komen en bij jou hetzelfde doen. Zeker als je de tips uit dit artikel hebt gebruikt!

Wil je een vliegende start maken en alvast een leuk aantal +1’s hebben op jouw Google Plus pagina, maak dan gebruik van onderstaande aanbiedingen!

250 +1 Google Plus voor 24 euro500 +1 Google Plus voor slechts 37 euro

Hoe krijg ik +1 op mijn Google Plus posts?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geef je hiervoor toestemming. Kies 'Instellingen wijzigen' voor meer informatie.
Annuleren