Youtube als SEO booster

youtube-seo-booster-cursus

youtube-seo-boosterYoutube is ontzettend populair. Iedere seconde wordt er 1 uur aan videomateriaal op de site gezet. Heb jij een interessante video dan is de kans groot dat deze veel gezien, en gedeeld wordt. Veel ondernemers weten dan ook dat het belangrijk is om Youtube te gebruiken om beter gevonden te worden in zoekmachines. Wat minder bekend is is dat de tekst uit jouw video geïndexeerd wordt door Google, zodat je jouw zoekmachineoptimalisatie hiermee een boost kunt geven: Youtube als SEO booster!

Youtube zet spraak om in tekst

Youtube maakt gebruik van automatische spraakherkenning bij het uploaden van een filmpje. Deze tekst wordt daarna omgezet in ondertiteling, die een kijker aan en uit kan zetten. Daarnaast is de ondertiteling via Google Translate te vertalen naar 10 verschillende talen, waaronder Nederlands. Deze optie is in eerste instantie gemaakt voor doven en slechthorenden, maar is ideaal te gebruiken als SEO booster!

Google indexeert Youtube ondertiteling

Google leest bij het indexeren van de Youtube film de tekst die door Youtube is herkend. De inhoud daarvan wordt gebruikt om de inhoud van de Youtube film te bepalen. Daarbij kun je de tekst die Youtube herkend heeft downloaden en aanpassen. Youtube wil de tekst namelijk nog wel eens raar interpreteren. Maak jij in jouw filmpje gebruik van de juiste woorden, dan komt jouw filmpje naar voren in de organische resultaten in Google. Zo zul je meer bezoekers op jouw Youtube kanaal krijgen, en meer bezoekers naar jouw website. Youtube wordt daarmee een echte SEO booster.

Zo werkt Youtube als SEO booster

Wil jij ook Youtube als SEO booster gaan gebruiken zorg er dan voor dat jij een filmpje opneemt waar je op strategische plekken de zoekwoorden gebruikt waarop jij gevonden wilt worden. Upload het filmpje en download daarna de herkende tekst. Pas deze aan, zodat het een logisch en leesbaar geheel wordt. Voeg het daarna weer toe en jij hebt jouw eigen SEO booster te pakken!

Leer alle kneepjes van het SEO vak

Wil jij de expert worden in SEO, dan krijg je nu de kans om opgeleid te worden door de meester in SEO, Tonny Loorbach. Naast de manier om Youtube als SEO booster in te zetten leert hij je alles wat je moet weten om niet alleen met jouw eigen sites hoog in Google te komen, maar ook als consultant jouw klanten helpen hun doelstellingen te halen. Met de ervaring van Tonny is succes gegarandeerd. Direct starten? Klik dan op de banner hieronder.

youtube-seo-booster-cursus

Youtube als SEO booster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geef je hiervoor toestemming. Kies 'Instellingen wijzigen' voor meer informatie.
Annuleren